Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LOMAKE

Käytäthän aikaa ja harkintakykyä luodessasi hahmosi? Hyvin suunniteltu hahmo on puolet hauskasta ja kirjoittaminen sujuu paremmin, kun hahmosta on kunnon tiedot. Eikä siihen kyllästy niin nopeasti. Huomioikaa, että tietoja saa ja pitääkin muokata jälkeenpäin kun hahmo kehittyy! Mutta nyt, täytä alla oleva lomake alla olevaan vieraskirjaan ja lähetä, ja odota vastausta sormet ristissä! Hakemus joko hyväksytään tai hylätään, riippuen siitä onko vähimmäis merkki määrää noudatettu.

Pelaajan nettinimi: (eli sinun nettinimesi, ei hahmosi)
Puoliverisen nimi: (koko nimi muotoon etunimi - sukunimi)
Puoliverisen ikä: (7-23 vuotta)
Jumalvanhempi: (valitse joku sivuilta löytyvistä 20:sta jumalasta)
Luonnekuvaus: (väh. 300 merkkiä)
Ulkonäkö: (väh. 300 merkkiä)
Perhe & historia: (väh. 300 merkkiä)
Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: (kyllä/ei)

Ilmoita leirinuotiolla tahi chatissa lähettämästäsi hakemuksesta, niin tulen tarkastamaan sen ja lisäämään sinut joukkoon! Kiitos ja onnea matkaan, puoliverinen!

 [ Kirjoita ]

Nimi: Lintu

11.01.2019 11:48
Pelaajan nettinimi: Lintu
Puoliverisen nimi: Danielle
Puoliverisen ikä: 14
Jumalvanhempi: Hefaistos

Luonnekuvaus: Danielle ei tule paljoltikaan ihmisten kanssa toimeen. Hän välttelee sosiaalisia tilanteita, eikä osaa niissä sanoa paljoa mitään. Kuitenkin ison populaatiomäärän keskellä tyttö hermostuu yli kaiken, eikä kestä sitä painetta. Parin ihmisen kanssa juttelu sujuu Daniellelta varmasti parhaiten, mutta silloinkin hän on hyvä kuuntelija. Danielle ei vain osaa pitää itsensä sisällä mitään, vaan on aika yliherkkä. Tytöksi Danielle ei vain osaa olla tyttömäinen. Hän ei pidä kikattelusta, meikeistä, tai paljoltikaan ”tyttöjen" jutuista. Kuitenkin pajalla saat varmaan hänestä parhaan käsityksen. Siellä hänessä paistaa ilo, ja tekemisen halu. Vaikka Danielle ei paljoa sosiaalinen ole, hän kuitenkin auttaa pajalla, jos jossain. Danielle osaa olla kiltti, mutta niin myöskin tyly. Pahin paikka on hänen seksuaalinen suuntautumisensa, ja sukupuolensa. Danielle yleensä tykkää vitsailla, varsinkin jos hermostuu, mutta yleensä vapaa-aikanakin tämä alkaa väsäämään jotain elektronista. Tytöksi Danielle ei epäile usein vieraita, vaan usein katselee näiden perään uteliaana. Hän on hyvä opettamaan, ja nauttii taistelun opettamisesta. Tämä on se mitä voit nähdä ulkoa päin hänestä, mutta jos tunnet hänet, eteesi avautuu eri näkymä.

Danielle on naurava, sievä, ja kiltti tyttö. Hän on ikäisekseen kypsempi, ja hän kituu henkisellä tasolla kun joku pitää häntä nuorempana. Danielle pitää paljon kukista, ja ylipäätään pienistä asioista. Hänen mottonsa jopa on ”Älä etsi sitä punaista lankaa, takerru pieniin hetkiin, ne antavat uuden alun", Danielle on optimisti, ja aina pysyykin sellaisena. Hän ei ehkä osaa olla perfektionisti, mutta kömpelö hän osaa olla. Tyttö pudottelee asioita vähän väliä, joka ärsyttää jopa tätä itseäkin. Ei tytön tunne ”yliherkkyyttä", yliherkkyydeksi voi sanoa. On vain yksinkertaista, kuinka tyttö monen rasittuman jälkeen purkaa kaiken surunsa, niihin pieniikin asioihin, joita hän pitää sisällään. Danielle tykkää puhua koneille, ja syitä on monia. Ne eivät vihaa sinua, ja eivät hauku, ne eivät koskaan välitä sukupuolestasi. Ei kuitenkaan varmaan olisi päivää, milloin Danielle ei hymyilisi, tai nauraisi. Hän tekee usein virheitä, ja onkin suuri suinen. Hän muistaa ikuisesti mokailunsa, muttei ota niitä helpolla itseensä. Danielle ei osaa olla paikallaan, ja koulukin on hänelle vaikeus. Hänellä on vakava ADHD, ja lukihäiriö. Danielle tykkää jatkuvasti tehdä asioita, jotka vievät häneltä keskittymisen pois pääaiheesta, ihan ilman syytä. Välillä Danielle ei osaa olla ylpeä teoksestaan, mutta silloinkin hän parantaa sen niin hyväksi, kuin vain osaakin. Kun tyttö pitää jostakin asiasta, hän ei näytä sitä helpolla. Danielle osaa paikan tullen sanoa oman mielipiteensä, mutta mainitsee sen usein väärillä sanoilla. Danielle viihtyy poikien seurassa usein, eikä häntä haittaa vaikka joutuisi olemaan poikien kanssa koko päivän. Danielle on harkinnut monesti Artemiin metsästäjiin lähtöä, mutta ei ole kuitenkaan lähtenyt. Aareen mökki tulee tämän kanssa hyvin toimeen, kuten myös Athenen, koska Danielle rakastaa taistella. Danielle antaa helpolla anteeksi, eikä osaa olla pitkä vihainen. Danielia et saa helpolla vihaiseksi, vaan sinun täytyy todella ärsyttää tätä monta kertaa. Danielle on välillä rohkea, ehkä vähän liiankin.

Danielia ärsyttää kommentit ”En osaa, ei jaksa, ei kine, ei motii", siis joo, onhan hänellä huonojakin päiviä, mutta ei ole päivää, milloin ei jaksaisi esim. maalata taulua, tehdä ruokaa, muutenkin tehdä asioita! Myös jumalat.. hän inhoaa yli kaiken puoliverisen elämää, ja ei ikinä toivoisi moista vitsausta muille. Kaikki tuntuu olevan aina kiireitä, eikä kenelläkään ole aikaa. Tyttö tarvitsisi ylipäätään henkilön, jolle purkaa aina tunteensa, vaikka tämä ei niin taitavasti sitä osaisikaan tehdä. Häntä painaa niin moni asia, mitä ei ulkoa vain näe. Daniellaa kutsutaan usein ”Daniksi", mistä tämä pitää yllättävän paljon. Daniellella ei ole koskaan ollut mitään eri seksuaaleja vastaan, toisinpäin! Hän on itse biseksuaali, ja on okei tästä. Myös hänen sukupuolensa on tälle välillä kysymys, sillä tyttö ei ole varma onko mieleltään oikeasti nainen, vai mies, mutta on hän vielä ainakin nainen. Myös kahvia hän juo usein aamuisin, ja on iltakukkuja, ja mutta ei todellakaan aamuvirkku. Danielle tykkää pitää kehostaan huolta, ja käykin usein lenkeillä.

Ulkonäkö: Daniellen iho on vaalea, mutta vähän ruskettunut. Tytöllä on pikimustat hiukset, jotka ovat leikatut sivusta. Edessä on kuin ”laine”. Hän on värjännyt laineen violetiksi huviksensa, ja ihan koska se näyttää oikeasti hyvältä. Hänen silmänsä ovat pienet, mutta huulet normi kokoiset. Hänen kätensä ovat ohuet, mutta lihaksikkaat, samoin kuin jalatkin. Tämän silmän värinsä on vihreä, ja se erottuu selvästi muista. Tällä on huulessa lävistys, rengas, mikä näyttää hyvin paljon sirpiltä, jota se kuvastaakin. Danielilla on myös korvakorut, joissa on rattaisto. Hän on reilusti 180, mutta kasvaa vielä 185 cm, kokoiseksi. Daniellen ominaistuoksu on sitruuna, tai pikemminkin hajuveden tuoksu, mutta moni ei edes tiedä tämän käyttävän hajuvettä. Daniellen rinnukset ovat aika pienet, jonka takia moni luulee tätä pojaksi. Kuitenkin Daniellen ääni on hyvin heleä, jopa vähän kimeä. Kuitenkin ärsyyntyessään tämän ääni muuntuu paljon poikamaisemmaksi, samoin tämän nauraessa. Tytön tyyli on usein valkoinen toppi, ja usein vyötäröllä roikkuu joku flanelli paita. Hänellä on lyhyet shortsit, jotka ovat farkku kangasta. Hänellä on myös usein valkoinen huppari, jossa on lyhyet hihat. Huppari on myös ns. Hyvin lyhyt, koska se on keskeltä kahtia. Hihoissa on kolme mustaa raitaa, jotka ovat vaaka asennossa. Samoin tuolloin tällä on farkku shortsit. Hänellä on mustat lenkkarit, joissa on jalan pohjassa ledit, jos oikein katsoo. Ne loistavat sinistä valoa, mutta ne ovat usein pois päältä. Danielilla on riipus, jota hän ei ota koskaan pois. Se on kuun sirppi, jossa on sinisiä timantteja. Hänen ihonsa on aika paljon epäpuhtauksia hylkivä, eikä tällä monesti ole ollut finnejäkään.

Perhe & historia: Milana oli hyvä äiti, ja omisti kaksi lasta. Yhtenä päivänä hän oli pajassaan, kunnes joku syttyi tuleen. Seuraava mitä hän muisti, oli kun hän lepäsi rotevan miehen käsivarsilla. Milanan paja oli syttynyt tuleen, kun joku oli mennyt pieleen. Milana teki työkseen teknologisia laitteita, eli tuolla oli tuhannen edestä tavaraa. Mies oli pelastanut tämän henkensä, ja Milana rakastui tähän. Mies oli Hefaistos, mutta sitä Milana ei tiennyt. Kaksikon juttu oli enemmän yhden yön ”kokeilu", joka päätyi, noh, köhöm. Kuitenkin mies katosi, niin nopeasti kuin ilmestyikin. Milana sai selville että oli raskaana, ja oli iki onnessaan tästä. Kuitenkaan perheen isä Leo ei tiennyt mistä oli kyse. Hän ei ollut tietääkseen laittanut vaimoaan raskaaksi, ja haisti tuossa palaneen käryn. Danielle syntyi näille odotettua aiemmin, onneksi vain viikolla. Kun tyttö oli kolme, Milana, ja Leo väittelivät kuka lapsen isä oli. Milana kertoi yhden yön jutusta tuon pelastajan kanssa, ja Leo oli järkyttynyt. Danielilla oli yksi velipuoli, ja yksi siskopuoli. Kuitenkin Danielle sai mahdollisimman parhaan kasvatuksen. Tämä jo pienestä pitäen halusi tyylinsä tällaiseksi. Kun koulu alkoi, tämä sai lempinimen: ”Daniell", pojan nimi? Eikö niin. Kaikki sanoivat tämän olevan poika. Tyttö ei ottanut sitä sisäänsä, vaan antoi näiden kutsua tätä miksi vain. 12 ikävuoden paikkeilla, tämä tutustui rinnakkais luokan poikaan, Nathan Newtoniin. Poika ymmärsi tämän ongelmansa, ja nämä alkoivat olla kavereita. Nathan kertoi hänelle että tämän pitäisi lähteä tämän mukaan kesäleirille, ja niin Danielle lähti leirille tämän kanssaan. Nathan kertoi tälle puoliverisen elämästä, ja kertoi tälle totuuden. Leiriin päästyään, Danielle tunnustettiin. Nathan oli koko ajan ollut tämän kaitsija, ja satyyri. Dan antoi leirille mahdollisuuden, uutena kotinaan. Hänen ja Nathanin välit säilyivät edelleen, ja Dan tulikin ensimmäisenä ystävälleen ”ulos kaapista". Danielle sai mökki kavereistaan ystäviä, ja tulee näiden kanssaan toimeen hyvin. Kuitenkin hän palaa aina leiriltä takaisin Washingtoniin, kotiinsa. Hän kertoo siskoilleen olleensa normaalissa kesäleirissä, samoin vanhemmilleen. Mutta joskus tämä on anellut äidiltään lupaa jäädä tuonne talveksikin, mutta ei ole vielä saanut. Eniten näitä huolestuttaa tavarat joita Danielle kantaa kotiin, ne ovat elektronisesti hyvin kehittyneitä, mutta myös arvet mitä tämä saa tuottavat huolenaihetta. Danielin vanhemmat ovat ajatella kieltää leirin nuorelta, mutta ainakin tähän asti tyttö on saanut käydä tuolla.

Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: Kyllä, ilmoita kuitenkin siitä chatissä.

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Kiitos liittymisestä, olet vapaa aloittamaan kirjoittamisen heti kun hahmosi löytyy Leiriläiset -kohdasta. Onnea ja menestystä, puoliverinen!

Leto

Nimi: Aamu

09.01.2019 21:47
Pelaajan nettinimi: Aamu
Puoliverisen nimi: Rosalina Eva Deïanira ”Rosa” Lancaster
Puoliverisen ikä: 17
Jumalvanhempi: Hera

Luonnekuvaus: Rosa… No, mistä sitä aloittaisi. Ylpeä, rääväsuu, tökerö, suorasanainen, liki ilkeä. Näin joku voisi kommentoida ja kuvailla tyttöä, vaikka olisi tuntenut hänet jo vuosia. Rosa osaa olla oikea
kiusankappale. Hän osaa sanoa juuri ne sanat, jotka loukkaavat toista eniten. Rosa on erittäin ylpeä
ihminen, joten etenkin jos julkisesti nolaat hänet, saat tuntea sen karvaasti selässäsi. Rosa suuttuu erittäin nopeasti ja on älyttömän mustasukkainen hänelle tärkeistä asioista, vaikka toisinaan hän yrittääkin hillitä itseään.
Rosa on luonteeltaan johtaja. Hän luo vahvoja ja kestäviä liittoja ja suhteita, auttaa kaikkia läheisiään ja pyrkii aina voittamaan. Hän on kuin ryhmän liima, joka sitoo kaikki yhteen – tai tuhoaa kaiken. Rosa on vahvimmillaan ryhmässä, vaikka oikeastaan hän vain tarvitsee jonkun, joka uskoo häneen riittävästi. Niille, joita Rosa ei inhoa, hän on erittäin kultainen ystävä.
Rosa tykkää sotkeutua muiden asioihin. Hän kunnioittaa suuresti puhtaita ja onnellisia ihmisiä, jotka voivat elää elämänsä kaikessa rauhassa. Kuitenkin, jos petät jonkun tai olet muuten vain uskoton, Rosa saa tietää asiasta ja kostaa sen sinulle jollain tavalla. Hän ei arvosta laisinkaan pettureita. Lisäksi hänen mielestä rangaistukset pitää kestää, eikä niistä saa valittaa.
Rosaa voisi kutsua hennoksi hienohelmaksi. Hän ei mieluusti lähde hikiselle reissulle leirin ympäri, mutta tarvittaessa hyppää keskelle mutalammikkoa. Miksi sutata itsensä, kun voisi olla siisti? Rosa myös pitää näteistä vaatteista, hiustenlaitosta, auringon otosta sekä ruoan laitosta.
Sosiaalisuus on asia, josta Rosa ei osaa päättää mielipidettään. Tavallaan hän pitää huomion keskipisteenä olemista, mutta toisaalta hän haluaisi olla vain yksin nuotion loimussa. Yksi suurimpia ärsytyksen kohteita ovat hössöttävät, päättämättömät sekä aina apua tarvitsevat ihmiset.
Rosa tuomitsee ihmiset nopeasti, eikä hänen mieltään niin vain muuteta. Tarvitaan vain yksi väärä teko, niin hän on jo suunnittelemassa kostoa. Pitkävihaisuus ja erittäin hyvät kostoideat tekevät Rosasta melko vaarallisen suutuspäissään.
Siinä missä usein Rosalina-nimiset vaativat käyttämään nimeä Lina ja vihaavat tyttömäistä nimeä, Rosa rakastaa nimeään. Hänen mielestään se on lämmin, nätti ja erittäin hurmaava. Toisaalta, nimi ei
todellakaan aina kerro kaikkea kantajastaan…

Ulkonäkö: Rosa on kuin ilmetty äitinsä, niin ainakin väitetään. Hänen tummat suklaanruskeat pitkät hiukset yltävät aaltoilevina alaselkään asti. Rosa pitää niitä yleensä auki tai monimutkaisella letillä.
Kasvonpiirteiltään Rosa on kuin prinsessa: ylväs ja sopusuhtainen. Hänen huulensa ovat lämpimän ruusun punaiset, alahuuli hieman ylähuulta täyteläisempi. Rosaa voisi aluksi luulla Athenen tyttäreksi hänen harmaiden silmiensä takia, mutta lähempää ja tarkemmin katsoessa niissä näkyy hienoinen sinertävä – kuin riikinkukon pyrstö.
Pituutta kaunottarella on huikeat 175cm. Hän rakastaa silti korkokenkiä ja jollain ihmeen taidolla hän osaa jopa taistella korkeidenkin korkojen kanssa. Ruumiinrakenteeltaan Rosa on solakka, mutta muodokas. Hänen ihonsa on hieman normaalia kalpeampi.
Rosa käyttää mieluusti nättejä vaatteita. Hän suorastaan inhoaa leirin oranssia paitaa, minkä takia hän on tuunaillut sitä ja yrittää aina olla käyttämättä sitä tilaisuuden tullen. Suurin osa vaatteista on ihonmyötäisiä, sillä jos jotain, niin Rosa inhoaa ylimääräisiä hapsuja tai erittäin löysiä vaatteita.
Rosalla on siellä täällä kehossaan parantuneita arpia. Hän ei pidä niistä lainkaan, mutta ei myöskään jaksa aina meikata niitä piiloon. Rosalla on myöskin muutama tatuointi: käden takana kyynärpään yläpuolella on jasmiinin kukka sekä nilkan ympärillä riikinkukon sulka.

Perhe & historia: Rosa ei tiedä isästään melkeinpä mitään. Hän on elänyt koko elämänsä Io-tätinsä ja River-setänsä kanssa, tai ainakin niin kauan kuin muistaa. Io ja River kertoivat Rosan isän hukkuneen, mutta Rosa ei ole ajatellut asiaa sen tarkemmin. Rosa on myös aina tiennyt olevansa puoliverinen ja usein arvailikin äitiään koskaan osumatta oikeaan. Rosa sai omasta mielestään aivan tavallisen kasvatuksen, mutta kuulemma hän oli poikkeuksellinen. Jo pienestä pitäen hänelle on opetettu muinaiskreikkaa, latinaa sekä Kreikan mytologiaa. Asioita on opetettu hänelle uskontona, joten hän ei ole huudellut tietämyksistään kaikille. Myöskin aseet tulivat Rosalle tutuiksi nuorena, Io-täti vaati Rosalta hyviä itsepuolustustaitoja.
Rosa eli kuitenkin ulkoisesti oikein tavallista elämää. Hän kävi koulua kavereidensa kanssa, hengasi
läheisessä kahvilassa koulun jälkeen, päivitti Instagramia ja murehti päättäjäismekkoa.

Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: Kyllä, kunhan asiasta kerrotaan minulle.

Vastaus:

Valitettavasti hahmoasi ei ole hyväksytty.
Syy: Hera on naisten ja avioliiton jumalatar, joten hän vihaa puoliverisiä, koska on avioliiton suojelija. Tästä syystä Heralla itsellään ei ole ollenkaan puoliverisiä lapsia.

Leto

Nimi: Ex

06.01.2019 20:30
Pelaajan nettinimi: Ex
Puoliverisen nimi: Gabriel “Gabe” Heath Hamilton
Puoliverisen ikä: 15
Jumalvanhempi: Hefaistos

Luonnekuvaus:
Gabriel tavatessaan voi joutua parikin kertaa miettimään sitä, onko poika todella sosiaalisesti kömpelö vai yksinkertaisesti välinpitämätön. Hän harvoin tekee aloitetta eikä sen suurempia puhele ensimmäisillä tapaamisilla. Jos tämän alun hiljaisuuden kestää, tajuaa että kyseessä olikin se ensimmäinen vaihtoehto. Gabriel on vähän heikoilla kun puhutaan laadukkaista keskustelusta ja hänen parissaan on parasta tottua pitkiin hiljaisuuksiin ja kiusallisen huonosti etenevään small talkkiin. Kyllähän poika viihtyy ihmisten seurassa ja on (tiettyyn pisteeseen asti) hyvinkin sosiaalinen, hän ei vain oikein ymmärrä ihmisten päälle tarpeeksi hyvin voidakseen sovittaa itsensä sopivalle aaltopituudelle ympäröivien ihmisten kanssa. Ystävänä Gabriel on silti hyväntahtoinen ja välittävä, joskin ehkä välillä hieman kömpelö näyttämään kiintymystään kavereilleen. Hän viihtyy paljon paremmin tiiviissä ja ennen kaikkea pienessä porukassa ja isossa ryhmässä hakeutuu nopeasti pois kaikesta hälinästä. Hän on hieman vainoharhainen uusien tuttavuuksien seurassa, mutta löydettyään hyvän syyn luottaa toiseen, on hän itse myös uskollinen ystävä. Jos pettää Gabrielin luottamuksen, on sitä ilman tukevia perusteita vaikea saada takaisin.

Vaikka Gabriel ei usein hakeudu itse muiden seuraan, olisi hänellä lähes aina jotain sanottavaa. Poika on kova ajattelemaan vähän kaikkea ja hänen keskittymisensä on helposti rikottavissa. Sarkasmi ja leikkimielinen ilkeys ovat iso osa pojan kommunikointia.” Mitä kiltimpi hän on, sitä pienemmällä todennäköisyydellä hän pitää sinusta”, on hyvä sääntö pojan kanssa. Poika nauraa lähes mille tahansa ja hänen huumorinsa on hyvinkin monipuolista, mutta omasta mielestään Gabriel ei ole kovinkaan hauska. Silti huomaamattaan hän päätyy päästämään suustaan ihan huvittaviakin juttuja täysin vahingossa. Gabriel yrittää olla se vastuullinen ja järkevä nuori, mutta on herkkä yllytykselle. Suunnitelmat ovat harvinaisuus pojan elämässä, eikä Gabriel ole siitä ihan siisteimmästä päästä. Hänellä on kyky nähdä asiat sekä objektiivisesta että subjektiivisesta näkökulmasta. Tarpeen vaatiessa Gabriel harvemmin epäröi esimerkiksi valehdella läheisilleen, jos tilanne sitä välttämättä vaatii. Vastaavasti hän kyllä ymmärtää jos joku tekee saman hänelle itselleen.

Gabrielia on ulkopuoliset usein kuvailleet etäiseksi ja ahdistuneen oloiseksi ja se pitää osittain paikkansa. Gabrielia harvemmin löytää avautumasta omista ajatuksistaan, eikä hän millään haluaisi vaivata ketään omilla ongelmillaan. Hän eli niin pitkään siinä uskossa, että hänen näkemänsä olivat heikko yritys saada huomiota, eikä hän enää hylkäämisen pelossa kehtaa vaivata muita murheillaan. Hän on juuri niitä ihmisiä, jotka uskovat heidän omien tunteiden olevan liian mitättömiä ansaitakseen huomiota muilta, onhan jollain toisella on kun varmasti huonompi tilanne Pojalla on marttyyrin piirteitä ja yrittää olla kaikille mieliksi. Hän on yksinkertaisesti huono sanomaan ei, eikä hän osaa ottaa apua vastaan. Gabriel on perfektionistinen omien luomustensa suhteen, mutta vastaavasti hänellä on pitkä kärsivällisyys ja paljon motivaatiota hienosäätää jokaista yksityiskohtaa. Vaikka häneltä vie aikaa tulla tarpeeksi itsevarmaksi oman työnsä laadusta, osaa hän olla ylpeä omasta mielestään laadukkaasta lopputuloksesta. Gabriel ei välttämättä kerskaile, muttei todellakaan peittele tyytyväisyyttään.

Ulkonäkö:
Ensimmäisenä Gabrielista yleensä pistetään merkille pojan koko, jonka hän on selvästi perinyt isältään. Hänen kasvupyrähdyksensä alkoi siinä kolmentoista ikäisenä, eikä se ole vielä parin vuoden päästäkään täysin pysähtynyt. Juuri nyt poika on jo yli 180 senttiä ja hänen lopulliseksi pituudeksi ennustetaan reippaasti yli 190 senttiä. Vaikka Gabriel tekeekin usein jonkin verran raskastakin työtä, ei pojalle (ainakaan vielä) ole kehittynyt sen kummallisemmin näkyviä lihaksia, mutta on selvää että poika on hyvässä kunnossa. Gabrielin iho muistuttaa väriltään paahdettua kastanjaa. Hänelle alkoi esiteininä muodostua vitiligoa käsiin ja kasvoihin, eli toisin sanoen pojan ihossa on vaaleita alueita. Kasvoissa Gabrielilla on vaaleita kohtia molempien silmien ympärillä, leuan kärjessä, sekä isohko läiskä otsassa, jonka kohdalta kasvavat hiukset ovat myös lähes valkoiset. Pojan molempien käsien kämmenet ja pitkä kaistale käsivarren sisäpintaa ovat myös valkeita. Hiukset ovat edellä mainittua kaistaletta lukuun ottamatta väriltään syvän tummanruskeat, mutta Gabriel on värjännyt latvansa tummanpunaisiksi. Valtava pehko yltää Gabrielin yläselkään ja on luonnostaan voimakkaasti kihara.

Gabrielin kasvot ovat pyöreät ja hänen piirteensä ovat melko pehmeät. Pojalla on leveä suu, iso nenä ja terävä katse suklaanruskeissa silmissä. Hänen kulmansa ovat tummat ja pojan silmiä ympäröivät tuuheat ripset. Korvissaan Gabrielilla on muutamia lävistyksiä, mutta ei mitään isoa; pääosin pieniä hopeisia renkaita tai vastaavia. Pojalla on myös silmälasit hajataittoa ja lukemista varten. Pyöreät lasit ovat hopeiset ja inan liian isot ja siksi niiden asentoa pitää korjata jatkuvasti. Gabrielin kehonkieli on yleensä hyvin levottoman oloinen. Poika usein näprää jotain käsissään tai liikahtelee vähän väliä. Gabriel harvemmin vie kauheasti tilaa isosta koostaan huolimatta, pojan pyrkiessä luontaisesti vaikuttamaan pienemmältä. Hänen pukeutumisensa ei herätä suurtakaan huomiota: yksinkertaisia värejä, huppareita, collegehousuja, flanelleja ja mauttomia t-paitoja. Vuodenajasta huolimatta Gabrielin näkee yllään kulunut farkkutakki. Poika on usein piirrellyt molempiin käsiinsä kaikkea satunnaista.

Perhe & historia:
Gabrielin elämäntarina on kai yksi niistä “tavallisimmista”. Kaikki sai alkunsa Massachusettsin osavaltiossa. Hänen äitinsä nimi on Violet Hamilton ja hän oli Hefaistoksen tavatessaan vastavalmistunut lääkäri. Suhde näiden kahden välillä ei kuitenkaan kestänyt kovinkaan pitkään, mutta silti Gabriel ehti saada alkunsa. Hefaistoksen jumaluus jäi salaisuudeksi Violetille. Nainen ei kuitenkaan ollut kovinkaan tyytyväinen tilanteeseensa, sillä äitiys ei ollut se paras asia mitä hänen aluillaan olevalle lääkärin uralle oli tapahtunut. Silti, Violet päätti pitää lapsen, jos ei muuten, niin poikansa takia. Gabriel jäi äitinsä ainoaksi lapseksi, eikä Violet koskaan oikein ollut kiinnostunut suhteesta, joten he olivat aina kahdestaan. Vaikka Violet todella oli hyväntahtoinen ja rakasti poikaansa, ei hän kuitenkaan ollut ehkä se kaikkein paras mahdollinen äiti. Työtään ehkä hieman liiankin kunnianhimoisesti tekevä Violet ei ollut aina läsnä Gabrielin kasvaessa ja niin lapsesta varttuikin erittäin itsenäinen. Gabriel vietti paljon aikaa eri sukulaisten ja tuttavien huolehdittavana Violetin ollessa milloin milläkin työhön liittyvällä matkallaan, muttei koskaan muodostanut oikein kenenkään kovin vahvaa suhdetta. Silti poika pitää lapsuuttaan onnellisena.

Jos kysytään Violetilta, hän kertoisi Gabrielin aina omanneen laajan mielikuvituksen. Tosiasiassa poika on vain aina pistänyt merkille ympäröivän maailman outoudet, sumun läpi totta kai. Nämä outoudet alkoivat kuitenkin käydä Gabrielin kasvaessa kovin aggressiivisiksi ja Violet huolestui kovasti lapsensa jatkuvasta ahdistuneisuudesta. He kokeilivat muuttaa, jos vaikka ympäristön muutos auttaisi. Yhdessä he lopulta päättivät muuttaa New York Cityyn. Gabriel oli silloin kahdentoista. Tilanne ei kuitenkaan parantanut. Päinvastoin. Gabriel sai paeta vastenmielisiä hirviöitä useita kertoja viikossa, mutta hän ei enään kehdannut kertoa ongelmasta äidilleen. Muutto oli kuitenkin ollut suuri muutos heille. Kaikesta tästä turhautuneena Gabriel päätyi pysymään ison osan vapaa-ajastaan kotona tai koululla pelaamassa tai näpräilemässä milloin mitkäkin teknistä laitetta tai konetta. Hän pysyi kuitenkin pääosin omissa oloissaan, sillä häntä alettiin kiusata koulussa hänen ulkonäkönsä takia. Tätä jatkuikin sitten pari vuotta, kunnes Gabriel aloitti ensimmäisen lukiovuotensa ollessaan neljätoista (koska USAn koulut…) ja hän tutustui Ryan Thomasiin. Vaikkei Gabriel sitä tiennytkään, oli Ryan todellisuudessa Apollonin poika. Ryanin tajutessa hänen uuden ystävänsä olevan puolijumala, hän otti yhteyttä leiriin ja päätti tuoda Gabrielin seuraavana kesänä leirille. Ja loppu onkin jo tulevaisuutta.

Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: Juu, kunhan vaan kertoo mulle esim. chatissa, nii pääsen lukee ;) plus käyttö obviously vaatii sen et Gaben luonnetta ja muuta sellasta kunnioitetaan

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Kiitos liittymisestä, olet vapaa aloittamaan kirjoittamisen heti kun hahmosi löytyy Leiriläiset -kohdasta. Onnea ja menestystä, puoliverinen!

Leto

Nimi: Isla

01.12.2018 12:48
Pelaajan nettinimi: Isla
Puoliverisen nimi: Claude Michel
Puoliverisen ikä: 16 vuotta
Jumalvanhempi: Afrodite

Luonnekuvaus: Claude näyttäytyy ulospäin hieman etäisenä, ei varsinaisesti ujolla vaan enemmänkin välinpitämättömällä tavalla. 16-vuotias antaa helposti kylmän ja jokseenkin ylimielisen kuvan itsestään, vaikkei sitä oikeastaan ole. Poika ei ole koskaan ollut puheliasta sorttia, mutta ilmoittaa kyllä mielipiteensä kun sellainen on. Hän on luonteeltaan ehdottomasti enemmän introvertti ja on elämänsä aikana tottunut viettämään aikaa yksin. Kyllä Claude tulee toimeen ihmisten kanssa niin halutessaan, mutta ihmissuhteet tuppaavat usein jäämään pinnallisiksi. Afroditen lapsena Claude voi halutessaan olla hyvinkin hurmaava, hän osaa lumopuhua ja on hyvä valehtelemaan, mutta käyttää kykyjään välillä vähän liiankin pienellä kynnyksellä.

Kuten kaikilla muillakin puolijumalilla, Claudella on lukihäiriö ja ADHD. Pojalla on keskittymisvaikeuksia koulussa, mutta häntä voisi silti sanoa lahjakkaaksi varsinkin matemaattisissa aineissa. Hän tylsistyy helposti ja vaatii jatkuvasti jotakin virikettä. Kanadassa kasvanut Claude on lumilautaillut pienestä pitäen ja lumilautailu onkin yksi ainoista asioista, jotka saavat pojan keskittymään täysillä ja unohtamaan kaiken muun.

Claude pyrkii ajattelemaan asioita järjen kautta eikä yleensä murehdi turhia. Hän pärjää paineenkin alla hyvin. Poika on kuitenkin myös itsepäinen ja impulsiivinen eikä tykkää muuttaa omia tapojaan tai mielipiteitään muiden takia. Tunnekuohujen aikana Claude saattaa päätyä hyvinkin harkitsemattomiin päätöksiin, joista ei silti suostuisi pyytämään anteeksi, vaikka tietäisikin tehneensä väärin.

Läheisten ihmisten kanssa Claude on selvästi puheliaampi ja avoimempi. Hän lämpenee ihmisille melko hitaasti, mutta kun se tapahtuu hän kiintyy vahvasti, välillä vähän liiankin vahvasti. Afroditen lapseksi Claude on yllättävän huono kaikissa omiin tunteisiin liittyvissä asioissa ja varsinkin niistä puhumisessa, minkä takia oikeasti kunnollisia seurustelusuhteita pojalla ei ole koskaan ollut.

Ulkonäkö: Clauden ulkonäköä voisi sanoa skandinaaviseksi, vaikka hän onkin Pohjois-Amerikasta. Hänellä on vaalea iho ja blondit hiukset, jotka ovat sen verran pitkät että kiertyvät kiharoille ja valahtavat usein silmille. Kaarevat kulmakarvat ovat niin vaaleat ettei niitä edes kunnolla erota kaukaa ja silmät kirkkaan siniset. Clauden iho on usein vähän ruskettunut ulkona vietetyn ajan seurauksena, joten kesäisin hänen hiuksensa ovat jopa vaaleammat kuin hänen ihonsa. Clauden kasvonpiirteet ovat melko sirot ja tasapainoiset.

Pituutta 16-vuotiaalta löytyy noin 177 senttiä, pari saattaa tulla vielä lisääkin. Claude urheilee paljon ja on sen takia ruumiinrakenteeltaankin urheilullinen, mutta silti hoikan puoleinen.
Clauden päällä näkee kylmällä säällä eniten villapaitoja ja pipoja, kesäisin taas yksivärisiä toppeja tai t-paitoja. Vaikka poika ei sitä myönnä, hän kiinnittää huomiota pukeutumiseensa ja ulkonäköönsä muutenkin.

Perhe & historia: Clauden perheeseen kuuluu hänen isänsä ja isän naisystävä Abigail. Vaikka Claude on aina tiennyt ettei Abigail ole hänen oikea äitinsä, on hän oppinut suhtautumaan häneen melkein kuin äitinä. Clauden isä matkustaa työnsä puolesta paljon ja Abigail onkin Claudelle läheisempi kuin hänen isänsä. Oikeasta äidistään Claudella ei ole ikinä ollut tietoa eikä kauheasti mielenkiintoakaan, hän on vain olettanut olleensa jonkin lyhyen romanssin tulos, josta äiti ei pystynyt yksin pitämään huolta.

Claude asui aina 15-vuotiaaksi asti Kanadassa, lähellä Edmontonia, kunnes perhe muutti Philadelphiaan isän työkuvioiden ja Clauden kouluongelmien vuoksi. Kanadassa Claude pystyi lumilautailemaan aina halutessaan, mutta se on jäänyt vähemmälle muuton jälkeen, mikä harmittaa poikaa suunnattomasti.

Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: kyllä

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Kiitos liittymisestä, olet vapaa aloittamaan kirjoittamisen heti kun hahmosi löytyy Leiriläiset -kohdasta. Onnea ja menestystä, puoliverinen!

Leto

Nimi: Lintu

29.11.2018 00:17
Pelaajan nettinimi: Lintu
Puoliverisen nimi: Snoty Slowlyriver
Ikä: 12 vuotta
Jumalvanhempi: Dionysos

Luonteen kuvaus: Snoty on hyvin hiljainen, lähes mykkä. Mykkä snoty on oollut pienestä pitäen, lähes tulkoot omasta tahdostaan. Snoty yleensä ei mene ja puhu muille, vaan joudut itse aloittamaan keskustelun. Harvoin Snoty antaa vasta kaikua sinulle, mutta usein käyttää kehon kieltä enimmikseen. Kuitenkin jos saat tytön kiinnostuksen hän saattaa puhua sinulle. Isänsä kanssa tyttö viettää aikaa hyvin paljon ja tulee tämän kanssaan hyvin toimeen. Yleensä Snotyn löytää mansikka maalta kuljeksimasta, ehkä jopa ihailemasta taivasta. Snoty ihailee usein taivasta, siinä hän saattaa viettää monta tuntiakin. Ei olisi epäilystäkään että tyttö ei tarkoita pahaa kenellekkään, ei vain osaa ilmaista tunteitaan lainkaan muille. Hän tuntee tunteet, mutta ei osaa näyttää niitä millään tavalla. On jopa välillä outoa kun hänet on löydetty illalla tuijottamasta tähtiä. Snoty ei lähde hulluuksiin koskaan, eikä tämä ole myöskään millään lailla tarkka mistään. Snoty joskus harhailee (mikä on tullut selväksi) muiden seurassa kuuntelemassa heidän puheitaan, ja muuten vain käväisee muiden seurassa, mutta ei tyttö paikallaan osaa olla! Siinä näkyy hänen ADHD:nsa. Snotyn hermostuessa tämä kiihdyttää vauhtiaan, eikä tämä tuolloin puhu ollenkaan. Pitkä vihainen tyttö ei osaa olla, vaan saattaa antaa samana päivänä anteeksi. Kuitenkin Snoty ihastuu helpolla, mutta ei sitä helpolla näytä ihastuksensa kohteelle. Snoty tulee ikänsä myötä vain sosiaalisemmaksi, eikä suhde isänsä kanssa muuta kuin kovene. Snoty osaa ajatella järjen kanssa asioita, ja ajatteleekin usein paljon mitä tekee. Ujo tyttö siis on.

Jos pääset tytön ystäväksi, olet harvinainen yksilö. Kuitenkin eteesi paljastuu jumalille elämänsä pyhittänyt tyttö, joka ei halua satuttaa ketään. Snoty osaa vitsailla kaiken keskellä ystävilleen, mutta vieraille on yhä mykkä. Snoty suojelee leiriä, ennen kaikkea ystäviään viimeiseen hengen vetoon, eikä koskaan jätä näitä pulaan. Muutenkin Snoty vaaran tullessa jättää kaiken muun, ja auttaa muita. Hän ei muistuta luonteeltaan isäänsä paljolti, muuta kuin huumorin tajulta. Myös hyvä juhlija Snoty on todellakin! Oikein mestari järkkäri! Tämä tyttö osaa bilettää.

Vaikka Snoty on nuori, hän osaa olla ankara itselleen. Synkkä puoli tytössä on se, että hän ei syö omasta tahdostaan tarpeeksi, ja rankaisee sillä itseään omasta "taidottomuutteestaan", ja omasta "tyhmyydestään", tyttö on sen takia hyvin hyvin kalpea.

Ulkonäkö: Snoty on kihara päinen tyttö. Hänen vaalean ruskeat hiuksensa vaaleentuvat mitä alemmas menet, ja hiusten lopussa ne ovatkin jo blondit. Hänen tukkansa on isolla kiehkuralla edestä, joka laskeutuu normaaliksi. Tyttö on solakka, ja hyvin huomaamaton. Hän on aloittaessani 140 cm, mutta kasvaa 190 cm, kasvu pyrähdyksen saatuaan. Snotyn vasen silmä on sokaistunut, ja se on kokonaan valkoinen tuon takia. Snotyn oikea silmä on periytynyt isältään, ja se on violetin värinen. Hänen kasvonsa ovat kapeat, ja ne ovat hyvin nahkan pintaiset. Ei tytöllä muutenkaan paljoa painoa löydy. Hän on koko ikänsä ollut, ja on laiha. Hänen kehonsa on "tiimalasin" muotoinen, vaikka se erottuu selvästi, tähän ei kiinnitä moni helpolla huomiota. Snotyn jalat ovat pitkät, ja hyvin hoikat. Kuitenkin salaisuus minkä takia Snoty on niin "laiha" on se, että hän ei syö kirjaimellisesti päivässä kuin yhden aterian. Hän tekee sen omasta tahdostaan. Snotyn iho on myöskin tuon takia lumen valkea, eikä tämä rusketu vaikka mitä tekisi. Snotyn silmät ovat pienet, mutta hänen ripsensä ovat suuret. Snoty saattaa joskus käyttää meikkiä, mutta vain harvoin. Snotyn kulmat ovat tummat, mutta korostavat ainaista tunteettomia kasvoja. Hänellä on kesäisin laimeat pisamat, jotka korostavat hänen kavojansa. Ympäri kehoa hänellä löytyy "taistelu" vammoja, jotka osa ovat hyvin syviä. Osasta haavoista on lähtenyt tunto siltä osin kättä, parin sentin säteellä. Pahimmat haavat tällä on ylä kädessä, kaksi aivan vierekkäin olevaa haavaa, jotka näyttävät kuin tikarin terä, olisi terävältä päältään painettu niihin sisään. Snotyn tyyli on yleensä musta T-paita, tai toppi. Kuitenkin tyttö tykkää hyvin avonnaisista vaatteista. Hänen housunsa ovat korke vyötäröiset shortsit, mutta todella lyhyt lahkeiset. Housuissa on koriste nappeja, kahdessa rivissä. Yleensä kylmällä hänellä on musta todella paksu takki, ja toppa housut.

Perhe ja historia: Snotyn äiti, ei tiennyt Snotyn isän olevan jumala. Äidin nimi oli Madie slowlyriver. Madie ja Dionysos tapasivat kumpikin juhlissa, ja eivät he olleet selvästikkään täysissä järjissä. Kuitenkaan Madien, ja Dionysoksen suhde, ei jäänyt yhden illan juttuun. Dionysos viihtyi Madien luona noin 6 kuuta, kunnes häipyi. Madie oli suuren viini tilan omistaja, ja teki paljon töitä uransa eteen. Kuitenkin raskaaksi tuleminen oli taka isku, ja Madie koki suuren järkytyksen. Kun Dionysos oli häipynyt, Madie meni, ja joi rahansa tyhjäksi. Samana iltana Madie teki jotain hyvin sopimatonta, ja menetti siinä työnsä. Madie synnytti Snotyn, ruti köyhänä, ja ilmaan minkäänlaista hajua että tyttö oli puolijumala. Madie jatkoi juomista, ja tapaili rahaa ottaen monta miestä. Kun Snoty oli kolme, hän erehtyi menemään äidin makkariin, kun siellä oli hänen äitinsä, ja joku mies. Madie antoi miehen hyväksi käyttää Snotyn, ja siitä lähtien Snoty on harkinnut mitä puhuu. Madie lakkasi tekemästä ruokaa snotylle 8 ikä vuoden paikkeella. Yhtenä iltana kun Snoty oli kuuraamassa keittiön lattiaa, äidillä oli taas joku mies, mies tuli, ja hyväksikäytti 10 vuotiaan Snotyn. Siitä lähtien Snoty on ollut mykkä, ja välillä rankaissut häntä. Madie ei ottanut osaa tai arpaa, vain pyöritteli käsiään. Mutta yhtenä iltana kun Madie joi, hän haki keittiöstä pienen puukon, ja puukotti Snotyä silmään. Snoty kompasteli, ja horjoi. Hänen äitinsä oli hullu, ja haki puhdistus ainetta, ja ruiskutti sitä Snotyn silmään. Silmällä ei pystynyt näkemään mitään enää. Samana yönä Snoty karkasi, ja kuljeskeli kaupungilla yksin. Snoty viilteli pariin otteeseen, ja ei syönyt läheskään normaalisti. Snoty pääsi eroon viiltelystä onneksi, vaikka siitä arpia on. Eräänä yönä kun snoty nukkui museossa, hänet otti mukaansa kaitsija, joka vei hänet leiriin. Snoty täytti juuri leiriin päästyään 11, ja siellä tutustui isäänsä. Dionysos oli todella pahoillaan kaikesta, eikä halunnut todellakaan satuttaa snotyä. Snoty ymmärsi Dionysoksen tilanteen, ja antoi tälle anteeksi.

Saako muut käyttää sinua tarinoissasi?: Kyllä! Mielellään mainitset siitä chatissä, jos tarinoissasi käytät minua. Olisi suuri ilo jos käyttäisit minua!

Muuta: (Toivon että tämä on sivuillani jossain, sillä tämä on tieto jonka toivon näkyvän) Omistan (pelaaja) lukihäiriön, jonka takia en lue muiden tarinoita. Sen takia toivon että jos käytätte hahmoani, niin siitä mainitsisitte chatissa. Sillä lukeminen tuottaa minulle hankaluuksia joissain osin. Tämä on syy miksi haluan siitä maininnan chatissä, jos hahmoani käytetään > <

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Kiitos liittymisestä, olet vapaa aloittamaan kirjoittamisen heti kun hahmosi löytyy Leiriläiset -kohdasta. Onnea ja menestystä, puoliverinen!

Leto

Nimi: Kuutamo

23.11.2018 22:08
Pelaajan nettinimi: Kuutamo
Puoliverisen nimi: Sadie Grant
Puoliverisen ikä: 14 vuotta
Jumalavanhempi: Apollon

Luonnekuvaus: Luonteeltaan Sadie on kaikkien kanssa toimeen tuleva ja nauravainen nuori tyttö. Ei ole päivääkään, jolloin hänen suupielessään ei hymy kävisi. Sadien saa siis helposti nauramaan, joskus hän nauraa semmoisillekin jutuille jotka ei muita naurattaisi. Koska Sadie tulee kaikkien kanssa toimeen, häntä on helppo lähestyä ja hänen kanssaan on helppoa tulla nopeasti ystäviksi. Uhkarohkeaksi Sadieta ei voi koskaan sanoa hän on nimittäin aina se harkitseva tyyppi, joka on vaikea saada houkuteltua mukaan johonkin jännittävään ja vaaralliseen touhuun. Voisi siis sanoa että tyttö on ystäväporukkansa "Järjen ääni". 
​Koska Sadie rakastaa luontoa ja auringonvaloa, hänet voidaan nähdä useasti kävelemässä jossain metsässä. Vaikka sitä ei ihan heti uskoisi kun tytön ensimmäisen kerran näkee niin hän osaa myös suuttua ja suuttuessaan on hyvinkin pitkävihainen. Jos hänet suututtaa, hän saattaa olla puhumatta monta päivää ja on silloin mielummin yksinään. Itsepäinenkin Sadie osaa olla. Jos hän aikoo saada tekemättömän tehdyksi, siinä hän kyllä onnistuu. Ystävistään huolta pitävä ja heille lojaalina pysyvä sekä rehellinen nuori tyttö ei pidä siitä jos hänelle valehdellaan. Sadie pyrkii itse siihen ettei koskaan valehtele, joten hän odottaa muilta ettei hekään valehtele.

Ulkonäkö: Lyhyt, tummanruskea tukka ja jäänsiniset silmät. Näistä tunnistaa Sadien kun tämä kävelee ohitsesi. Vaikka Sadien hiukset ovatkin lyhyet, ne kiertyvät tuhansille kiharoille eikä hän koskaan vaivaudu suoristamaan niitä. Hän pitää hiuksiaan mieluiten pienellä nutturalla, mutta joskus hän saattaa jättää ne aukikin. Poikkeuksetta, tyttö pitää hiuksissaan aina vaaleaa huivia. Silmät tytöllä on melko suuret ja koska niitä reunustaa jo valmiiksi tummat ripset, Sadie ei koskaan käytä meikkiä.

Nuorella tytöllä on maitokahvin värinen iho ja se ruskettuu hyvin helposti aina kesäisin, jolloin Sadie rakastaa auringon ottoa. Kovin pitkä hän ei ole, Sadielta nimittäin löytyy pituutta vain 155cm. Vartaloltaan hän on melko hoikka. Pukeutumistyyli Sadiella on melko rento ja mukavuudenhaluinen eikä hän ole ikinä ollut kovin kummoinen muodin seuraaja. Sadie käyttää hyvin harvoin koruja. Koko ajan hänellä on ainoastaan yhdet nappikorvikset korvissaan.

Perhe & historia: Sadien perheeseen kuuluu tämän äiti Penelope Grant, isäpuoli George Grant sekä 17-vuotias velipuoli Christian Grant. Sadien äiti on tiennyt tytön isän olevan jumala, mutta ei ole kertonut siitä mitään Georgelle, Sadielle tai Chistianille. Asia ilmenee heille vasta kun eräs kaitsija ilmaantuu Sadien elämään. 

Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: Kyllä

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Kiitos liittymisestä, olet vapaa aloittamaan kirjoittamisen heti kun hahmosi löytyy Leiriläiset -kohdasta. Onnea ja menestystä, puoliverinen!

Leto

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

23.11.2018 09:11
Pelaajan nettinimi: Lakritsipiippu
Puoliverisen nimi: Areina Myers
Puoliverisen ikä: 10 vuotta
Jumalvanhempi: Ares

Luonnekuvaus: Areina on temperamenttinen, nopea ja vahva, vaikka onkin vielä aika nuori. Hänellä ei ole hyvät sosiaaliset taidot, koska hän tuppaa päästämään suustaan kaiken mitä sylki sinne tuo. Ei ole kuitenkaan (aina) tarkoituksella ilkeä tai pahansisuinen, se vain välillä tulee temperamenttisuuden mukana samassa paketissa. Hän osaa ajatella hyvin loogisesti ja käytännöllisesti.

Ulkonäkö: Hänellä on äidiltä perityt punertavat hiukset, ruskeat silmät ja pisamia. Areina on pienikokoinen ikäisekseen, mutta siitä on vain hyötyä, hän on kuitenkin myös vahva. Areinalla on iso palovammasta jäänyt arpikudos oikeassa kädessään, koska Hydra hyökkäsi hänen ja hänen äitinsä kimppuun. Areina tykkää arvestaan, se muistuttaa häntä vaaroista jota maailmalla on.

Perhe & historia: Areinan äiti on ihminen ja isä sodanjumala Ares. Hän on ainoa lapsi. Areinan äiti ei tiennyt, että Ares on jumala, joten Areina oli ihan pimennossa puoliveristen elämästä ennen kuin alkoi näkemään Sumun läpi ja hirviöt löysivät hänet ja hän joutui pakenemaan. Areina on paennut hirviöitä Hydran tapettua hänen äitinsä jo peräti kaksi kuukautta ennen kuin hän päätyy Puoliveristen leirille.

Saako muut käyttää sinua tarinoissa?: Kyllä, harkiten.

Vastaus:

Hahmosi on hyväksytty! Kiitos liittymisestä, olet vapaa aloittamaan kirjoittamisen heti kun hahmosi löytyy Leiriläiset -kohdasta. Onnea ja menestystä, puoliverinen!

Leto

©2019 Camp Demigod - suntuubi.com