Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LIITY LEIRILÄISIIN!

Jos se ei vielä ole selväksi tullut, niin Camp Demigodsin ideana on luoda oma puoliverinen ja kirjoittaa hänen elämästään leirillä; ihmissuhteista, kasvamisesta, kehittymisestä, elämästä ja seikkailuista! Jos lähdet etsintäretkelle, voi tarinasi sijoittua muualle kuin leiriin, mutta pääasiassa tarinoiden miljöö on Puoliveristen leiri. Leiri tarjoaa kodin ja turvapaikan kaikille puoliverisille, taustasta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai uskonnollisista vakaumuksista riippumatta! Itse leiri opettaa puoliverisille selviytymistaitoja ulkomaailman hirviöitä vastaan.

Tarinat kirjoitetaan omista tiedoistasi löytyvään vieraskirjaan!

Mikäli sinulle tulee kysymyksiä, ole rohkea ja kysy vieraskirjassa! Muistia voi terävöittää Camp Demigod -osiossa jos on päässyt unohtumaan miten Riordanin kirjat menivätkään. Jos olet täysin uusi tähän maailmaan, älä huoli! Sivuilta löytyy kattavasti tietoa kaikille halukkaille pelaajille! Jokainen on tervetullut.

Tarinan kirjoittamisesta vielä...

Tarinoita saa kirjoittaa niin usein kuin sielu sietää ja sormet kestää, mutta ethän julkaise uusia lukuja tarinakirjaasi ennen kuin minulla on ollut aikaa arvostella edellinen tarinasi? Kannattaa kuitenkin inspiraation iskiessä kirjoittaa Wordiin tai OpenOfficeen tms muuhun sellaiseen kirjoitusohjelmaan tekstiä talteen.

En vaadi monen sivun mittaisia tarinoita, n. 20 riviä riittää myös, mutta totta kai pituus on aina plussaa! Ethän katko tarinaasi moneen osaan? On ärsyttävää lukea pieniä pätkiä jos lopussa lukee aina "jatkuu". Yritä saada yksi niin sanottu "luku" kerralla kirjoitetuksi. Tarinat arvostelen minä, ja pyrin antamaan rakentavaa kritiikkiä että voisit kehittyä kirjoittajana, sekä totta kai drakmoja, joita voitte hyödyntää leirikaupassa (drakmoja tarjolla 7-20 riippuen tarinasta). MUISTAKAA kappalejaot, älkää vain kirjoittako koko tarinaa yhteen pötköön. No, sitten näiden kaikkien ohjeistuksien jälkeen haluan sanoa, että tärkeintähän on hauskanpito ja kirjoittajana kehittyminen, joten ei stressiä!

Säännöt

1. ÄLÄ KIUSAA. Camp Demigodsissa on nollatoleranssi kaikenlaisen kiusaamisen ja syrjimisen suhteen.

2. ÄLÄ KOPIOI. Kaikenlainen kopioiminen, matkiminen ja toisten hahmojen luvatta käyttö on kielletty.

3. OLE AKTIIVINEN. Ilmoitathan itsestäsi edes kerran kuukaudessa? Joka päivä ei tarvitse kirjoittaa, kunhan ilmoitat olevasi elossa. Kauaksi aikaa kadonneet voidaan erottaa. Lomaa saat kysymällä rohkeasti.

4. YLLÄPIDÄ ILMAPIIRIÄ. Hyvää ilmapiiriä, näin tarkennettuna. Keskustele muiden leiriläisten kanssa, ota muut huomioon. Ole sosiaalinen & avulias!

5. K16 & K18. Ikärajoitettu materiaali on sallittua, kunhan tarinan alkuun liität ikäsuosituksen. Loppujen lopuksi jokainen lukee ja kulkee sivuilla omalla vastuullaan.

 

LIITTYMÄÄN!

©2019 Camp Demigod - suntuubi.com